Äntligen har vi fått vår altan

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkomna ska ni vara hit för ännu ett inlägg. Innan jag går och äter lunch hade jag tänkt passa på att skriva ett inlägg till er, det var ju trots allt ett tag sedan. Dagens inlägg ska handla om företaget Bygg-Magnus Stallprodukter som har hjälpt mig och min man med bygg i Aneby.

Sedan jag och min man flyttade in i vårt nuvarande hus för snart fem år sedan ha det skett en del förändringar. Vi har gjort allt från lagt golv till att bygga ett helt nytt badrum, den här gången kände vi att det var dags att bygga en stor altan på baksidan av huset. Innan den byggdes hade vi bara en liten uteplats med sten som grund, den var varken snygg eller praktisk så vi vill göra om och göra rätt. Planen var hela tiden att bygga en stor altan där vi kunde få plats med grill, matplats och en bubbelpool. När vi först tog kontakt med det här företaget för hjälp inom bygg i Aneby informerade vi dem om hur vi hade tänkt oss att resultatet skulle bli. De tog till sig det och började efter det jobba på vår baksida för att ge oss ett fint resultat så snabbt som möjligt. Det tog inte många dagar innan de var färdiga med vår efterlängtade altan, tack vare deras effektiva jobb behövde vi inte vänta länge innan vi fick se det färdiga resultatet. En del av er har redan sett bilder på altanen och jag har fått många fina kommentarer och frågor från er om vår nya altan, det är den grundläggande anledningen till att jag idag skriver det här inlägget. Om det är någon av er där ute som också är sugen på att bygga en altan där ni kan njuta under sommaren tycker jag verkligen att ni borde ta kontakt med det här företaget för deras tjänster inom bygg i Aneby.